VisitHorsens
Drink bliver hældt op i glas med flaske ved siden af

Natteliv og barer

Kender du det, at man bare trænger til en kold øl? Eller en lækker drink efter en god middag? Se listen med de bedste barer og gå-i-byen-steder i Horsens.

I Horsens kommer du hverken til at tørste eller kede dig. Her finder du både natklubber, barer, pubs, bodegaer og caféer – hyggelige, festlige, finurlige og fantastiske. Lidt for enhver smag og noget til enhver anledning.

Det bedste ved nattelivet i Horsens er, at alt ligger centralt placeret i byen, så du kan sagtens besøge flere steder i løbet af den samme bytur – eller endda tage på en klassisk pubcrawl. Uanset om du er 18 eller 40+, så har Horsens det perfekte sted til en aften i byen.

Sluk den hyggelige tørst på bar eller café

Horsens har rammerne til den hyggeligste aften med øl, vin, saft, drinks, cocktails, snacks og meget andet. Du skal bare medbringe det gode selskab.

Besøg fx Gasfabrikkens økologiske bar, der blandt andet serverer tre hjemmelavede bathtub gins:

  • Botanical – blandt andet lavet på citronmelisse og lime
  • 7 – smag fra grapefrugt, sort peber og meget andet
  • Old Tom – smag fra bl.a. lakridsrod og kardemomme

Prøv ugens drinkskande, eller udforsk vinens verden i vinbaren hos Corfitz.

Nyd loungestemningen på Gran og Terrassen, når DJ’en spiller op i weekenden, eller slut aftenen af med en fadøl og et hyggeligt brætspil i baren på Dollys.

Du kan også forkæle dig selv med en tur til Fever-Tree Gin & Tonic Festival på Serridslevgård, hvor du kan smage flere end 85 forrygende gins.

Foretrækker du i stedet en god øl, så besøg Vinoble, der forhandler de to lokale øl, Horsens-øllen og Den Gyldne Hest Ale no 100. I butikken finder du desuden et stort udvalg af gode vine og spiritus.

 

Kultur, koncerter og events

Foruden barer, caféer og diskoteker kan du også bruge aftenen på et kulturelt indspark i form af koncert, foredrag, teater, stand-up eller andre events.

Kultur er godt for sjælen – og i Horsens finder du kultur i overflod. Liveunderholdning, livemusik og livekoncerter finder du både på etablerede spillesteder og på caféer og pubs rundt omkring i byen.

Bagefter kan du løbe ud i nattelivet og svinge det gamle træben, få lidt sødt til aftenkaffen eller nyde en god flaske vin med din udkårne eller et par øller med vennerne. Uanset hvad du foretrækker, har Horsens noget for dig.

Koncert med Magtens Korridorer på Horsens Ny Teater

Horsens Ny Teater

Koncert på KulisseLageret i Horsens

KulisseLageret

Facaden på Forum Horsens i aftenlys

Forum Horsens

Mojito hos Terrassen Cocktail & Snackbar i Horsens

Søg videre i kataloget ...