Mange gæster spiser hos Restaurant Det Gamle Posthus i Brædstrup
Madoplevelser i Horsens

Restauranter, caféer og natteliv

Her kan du nyde god mad og drikke

Horsens er et slaraffenland af spisesteder, restauranter og caféer, hvor fremragende kokke står klar til at forkæle dine smagsløg. Og oplevelserne fortsætter uden for byen med masser af fristelser, der er værd at køre efter.

Møhr Steakhouse

Dollys

Café Gran

Bar & restaurant Gasfabrikken

Noget for enhver

Fra fingernemme hapsere til à la carte og buffet. Flere steder kan du endda nyde din mad under åben himmel, mens du mærker byens summen og betragter de forbipasserende.

Restauranter

Gågaden Søndergade og de stemningsfyldte gader i nærheden udgør byens gastronomiske nerve. Her kan du få næsten alt, hvad hjertet begærer af smagsoplevelser. Men også uden for området venter madsteder, hvor menukortet har både kant og velsmag.

Caféer og kaffe-steder

Mmmm... duften af kaffe. En let frokost, hygge over en kop kaffe eller øl fra lokalområdet. Hver café og bar har sit særkende og sin charme.

Takeaway og fastfood

Ønsker du mad, som du kan tage med dig og spise på farten i Horsens eller nyde i det fri? Bestil take away fra et hav af spisesteder.

Gastronomiske oplevelser

Lækre specialbutikker og gourmetrestauranter har også noget at byde på, når du skal tanke ny energi.

En aften i byen

Caféer og barer indbyder til cocktails, drinks og snacks som afslutning på en travl dag fuld af oplevelser og shopping.

Madtraditioner fra hele verden

Spis dig mæt i god dansk mad som smørrebrød og stegt flæsk, eller bliv inspireret af lækkerier fra hele verden, der får tænderne til at løbe i vand. Prøv amerikanske bøffer, asiatiske retter og sushi, det italienske køkken og alt godt fra havet.

Dansk mad

Foto: Dollys

Smag på verden

Foto: Sakura Sushi Bar

Børnevenlige spisesteder

Foto: To Go