Fiskeri ved Horsens

Der er rig mulighed for at fiske i og nær Horsens. Området råder over fiskepladser ved sø, å, fjord og hav.

For at kunne fiske i Danmark skal man have et gyldigt fisketegn, samt overholde de regler for fiskeri og fredning som gælder for hver fiskeplads.

Du kan læse mere om de generelle regler for lystfiskeri i Danmark på www.naturstyrelsen.dk

Horsens parkering Niclas Jessen

Parkering i Horsens

Horsens Bykort/Horsens Citymap finder du markering af alle p-områder i Horsens Midtby.

For information om handicappladser og særregler for folk med invalideskilt, se Horsens Kommunes folder om Handicapparkering:

I kano på Gudenåen

En hyggelig kanotur på Gudenåen er en oplagt måde, at opleve det smukke landskab, som åen flyder igennem på. Strækningen forbi Voervadsbro og Klostermølle siges af mange, at være det smukkeste stykke af Gudenåen.

Det' værd at køre efter!

Her finder du spisesteder udenfor centrum og hyggelige gårdbutikker, som vi varmt kan anbefale at aflægge et besøg eller gøre til en del af jeres tur. 

Naturskønne campingpladser

Livet på en campingplads er ofte forbundet med afslapning og hygge samt tid til hinanden. Vi har her samlet de bedste camingpladser i området, som alle ligger naturskønt tæt ved enten Horsens Fjord, Gudenåen eller Bygholm Sø.

De lækreste hoteller & vandrehjem

I Horsens finder du charmerende hoteller både midt på strøget og tæt på natur og park. Her er alt fra historiske bygninger til ny arkitektonisk byggestil. Ligesom du har mulighed for indkvartering på vandrehjemmet.

Så vil du overnatte i en god seng, er det bare at vælge hvor.

Bemærk muligheden for online booking under overnatning - der kan dog sagtens være ledige værelser selvom der ikke er flere i systemet, så spørg direkte på hotellet.