Det Østjyske Dyrskue

**Datoen for Det Østjyske Dyrskue 2019 er endnu ikke offentliggjort**

På Det Østjyske Dyrskue har du mulighed for at komme tæt på dyrene, prøve at mærke kalvens ru tunge, se en ko blive malket, se store tyre og de ædle heste på nært hold. Der er får med lam, kaniner, høns, katte og hunde.

Alle dyrene bliver vasket, klippet og smukkeseret før de bliver bedømt. Der er fortsat tradition for, at de deltager i konkurrence om at blive skuets bedste, og her er det især udseendet, som tæller. De fleste bedømmelser sker om fredagen og resultaterne fremgår af de rosetter, som dyrene modtager.

Maskinudstillingen på Det Østjyske Dyrskue omfatter masser af store maskiner med hundredevis af hestekræfter – et godt sted for de motor interesserede , der gerne vil ud at sparke dæk. I ringen vil maskinerne blive vist frem i ”Maskinernes parade”. Power Pull vil være tilstede v/Ulrik Holms Maskinhandel.

På dyrskuet er der også et stort telt med gårdbutikker, der kommer med deres helt særlige og unikke produkter. Fælles for dem alle er, at de producerede fødevarer og brugskunst er af høj kvalitet, som der er lagt sjæl og hjerteblod i.

Og så er der grisevæddeløb, hvor 4 charmetrolde af grise løber om kap og folk jubler og hujer på en bestemt gris. Der er mulighed for at spille på grise for 1 kr. Grisevæddeløb er en stor publikumsmagnet, således at der er indrettet tribune.

Stort hesteshow
Både fredag og lørdag vil der være masser af heste og hesteunderholdning i ringen. Der lægges ud fredag med forhindringskørsel af Østjysk Køreselskab, som viser kørsel og flotte vogne og i løbet af dagen kan man nyde de bedste dyr i ringen. Om lørdagen vil der være ponygames, der er en supersjov holdsport, hvor både pony og rytter bliver udfordret i en række forskellige stafetlege.

Ud over hestene byder underholdningsprogrammet også på andre indslag, bl.a. gymnastikopvisning.

Åbningstider / Tidspunkter

14/06/2019 - 15/06/2019 Fredag, Lørdag

Pris

Voksen - 15 år og op

75.00 DKK

Børn 0-14 år

Gratis

Del denne side

Opdateret af:

VisitHorsens info@visithorsens.dk
 

Kontakt

Adresse

Hattingvej 2
8700 Horsens

Telefon

+45 70154000

Fakta

  • Type

    • Dyrskue

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.788671824227
Latitude : 55.860855745425