Café Andersen's på Horsens Kunstmuseum

I centrum af Horsens, finder du Café Andersen's, placeret i Kunstmuseets imponerende bygninger, omkranset af Lundens årstidsbestemte kulisse.

Dagligdagen på Andersen´s….
Om det lun hjemmebagt kage til den friskbryggede kaffe eller en veltilberedt frokost med afsæt i råvarer fra øen Endelave i Horsens Fjord eller oplandet omkring byen, så yder café-teamet kvalitet hver gang.

Er vejret til det, kan frokosten nydes på terrassen foran caféen/kunstmuseet, med enestående udsigt over Lundens parkanlæg.

Der kan også slappes af indenfor i café-området, med de 12 meter høje panoramavinduer i museet omgivet af nutidig kunst.

Der er gratis adgang til Café Andersen´s, selvom den ligger på et Kunstmuseum

Tag en virtuel rundtur i caféen her> (åbner i nyt vindue).

Læs Horsens Postens artikel "Caféen, hvor kunsten sniger sig ind" om Café Andersen's her>> (åbner i nyt vindue)

Tip: Caféen køber øl fra det lille lokale Lundumskov Bryghus. Her produceres øl efter brygmester Torbens lune, og bryg tilpasses årstiderne. Om efteråret/vinteren kan vi f.eks. tilbyde en skøn engelsk ale eller Andersen´s Kunstbryg - en afstemt ravgul steam-beer, med fyldig og markant smag. 

Sommerhygge
I sommermånederne, er Lunden omdrejningspunkt for fredags- og lørdags koncerter på Lundens friluftsscene, liiiige ved siden af caféen (arrangeret af Horsens & Friends). Hold øje med www.cafeandersen.dk, for bespisning forud og under koncerterne.

Vinterhi
Når dagene bliver korte og vejret mørkt, så byder Café Andersen's indenfor til foredrag og andre events for dig og dine. Hold øje med vores Facebookside for upcoming events.

Hold festen på museet
Det er også muligt at afholde sin familiefest, mærkedag, (netværks)møder eller andre events i de kunstneriske rammer på Horsens Kunstmuseum, hvor Cafe Andersen´s holder til. Bliv klogere på dine muligheder på www.cafeandersens.dk.

Del denne side

Opdateret af:

VisitHorsens info@visithorsens.dk
 

Kontakt

Adresse

Carolinelundsvej 2
8700 Horsens

Telefon

+45 76 29 23 78

Mobiltelefon

+45 22 28 40 64

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.860754
Latitude : 55.864519