Julehygge i Horsens

Tid til gløgg og æbleskiver, julemarkeder og nissehygge. Nyd julen i Horsens med inspirerende julemarkeder, jule musik og en stribe af ekstra aktiviteter for børnene!

Hele byen summer af julestemning og sågar i FÆNGSLET er der pyntet til jul som i de indsattes tid. 

Julemarked i Fængslet i Horsens

Jul bag tremmer

Besøg julemarkedet i FÆNGSLET i weekenden den 11.11-12.11 og gå på opdagelse blandt de mange boder med nisser, smykker, keramik, dekorationer, brugskunst og julelækkerier.

Horsens Kunstmuseums Julemarked

Besøg julemarkedet i weekenden 2.12-3.12 kl.10.00 – 16.00. I forbindelse med Julemarkedet kan du opleve museets aktuelle udstillinger og deltage i juleworkshops for børn og deres voksne. Entré 20 kr. for voksne og børn under 18 er gratis.


Juleweekend på Industrimuseet

Juleweekend på Industrimuseet

Den 9. & 10. december kl. 11-16 er der megen trængsel og alarm på Industrimuseet. Til den store juleweekend er der marked, masser af underholdning og musik og ikke mindst masser af julerier.

Julemarked hos Butik SOFI

Gå på opdagelse i det skønne udvalg i gårdbutikken og find den perfekte julegave. Her finder du bl.a. smykker, tørklæder,, glaskunst, lækre specialiteter, kaffe og te. Julemarkedet finder sted i weekenden den 18/11 og 19.11 kl. 11-17. Gården er pyntet op til jul og der er gratis kaffe og pandekager... mums!

Julemarked hos Sdr. Vissing Torvehal

Kom til julemarked i Torvehallerne i Sdr. Vissing lørdag 9.12 kl. 9–15. I butikken er der både mulighed for julekøb, men også lidt alm. hverdagskøb. Der vil være mulighed for lidt lækkert til ganen - 3 æbleskiver + kaffe til 10 kr.

Juleshopping i Horsens

Juleshopping i Horsens

Tag med til juletræstænding den 1. december og se årets mange hyggelige juleaktiviteter i gågaden i Horsens.

Lærke fra MGP

Oplev Lærke sammen med sine to seje dansere, Nadia og Camilla, der ofte er med til at sætte ekstra fart og kulør på hendes shows. Mød hende i bytorvHorsens søndag 3.12 kl. 12-12.30. 

Lav marcipanfigur

Besøg bytorvHORSENS' juleværksted - og lav en flot marcipanfigur lørdag 16.12 kl. 11-15. Pris 10 kr. - går til Dansk Folkehjælp i Horsens

Mal julemulepose

Vær kreativ i bytorvHORSENS' juleværksted og lav din egen mulepose lørdag 2.12 kl. 11-15. Pris 10 kr - går til Dansk Folkehjælp i Horsens.

Lav julegave i Foam Clay

Besøg juleværkstedet hos bytorvHorsens og lav den flotteste julegave i Foam Clay lørdag 9.12 kl. 11-15. Pris 10 kr - går til Dansk Folkehjælp i Horsens.

Julebamsefabrik

Kom ind på bamseværkstedet i bytorvHORSENS og vælg den bamse der passer lige til dig søndag 10.12 kl. 11-15. Pris 10 kr. - som går til Dansk Folkehjælp i Horsens

Shopping hele aftenen den 24.11

Butikkerne i Horsens by holder åbent helt til kl. 22.00 til Black Friday den 24. november

Hits for kids

Hits for kids

Se de mest populære børneaktiviteter her.

Ramasjang Mysteriet

Hjælp Kristian med at løse mysterier, når han sammen med et velspillende band kommer til Horsens Ny Teater søndag den 19.11 kl 15. Og hvem ved, måske vi også kommer til at møde en af skurkene! Kom og vær med!

Teater: Piraterne fra Penzance

Piraterne svinger træbenet og går planken ud. Historien om den unge Frederik, der er i lære hos en flok blodtørstige pirater. Frederik kan først blive en fri mand, når han fylder 21. Desværre er han født i skudår d. 29. februar og må derfor vente, til han er 84. Se teaterforestillingen i Horsens Ny Teater mandag den 4.12 kl. 19.30

AB/CD Julerockshow for børn

AB/CD leverer rockmusik på højt plan, krydret med julestemning, humor og medrivende manøvrer. Sjovt for både børn og voksne, og måske man lærer noget om rockmusik, ingen vidste i forvejen? Oplev dem på Horsens Ny Teater den 3.12

Ja ja nemlig

Hør en nissefortælling af Thomas Winding om en mand og en kone, som bliver til rigtige nisser. i Horsens Ny Teater den 17.12  kl. 15:00. Teaterforestillingen henvender sig for de 4-8-årige.

Gå i en fanges fodspor i Fængslet i Horsens

Rundvisning i FÆNGSLET

Tag med på en rundvisning i Fængselsmuseet - se hvornår og hvilke temarundvisninger, der finder sted på www.fængslet.dk

Besøg de spændende museer og gallerier

Museerne har altid forskellige spændende udstillinger og mulighed for guidede rundvisninger. Bemærk også de faste rundvisninger på bl.a. Danmarks Industrimuseum og FÆNGSLET. 

Nytårsfiskeri med champagne brunch

Start med fyrværkeri og lækker champagne brunch. Fortsæt med 3 timers morgenfiskeri og afslut med lidt overraskelser. Det sker lørdag 31.12 kl. 6.30-10.15 hos Fyelmose Naturfiskepark

Julehygge for fuld damp med juletræstoget

Tag med damplokomotiv, find familiens juletræ og hyg med gløgg, æbleskiver og andre julegodter. Juletræstogene kører 3.12, 9.12, 10.12, 16.12 og 17.12. Husk pladsbestilling på 75 75 60 35

Andreas Bo

Andreas Bo ta’r en ekstra Danmarks-tur med sit succesfulde show FIFTI-FIFTI! Oplev ham den 30.11 kl. 20 på Horsens Ny Teater

Live Comedy Tour 2017

Oplev Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen i live comedy showet "Ingen Panik" i Horsens Ny Teater den 23.11 kl. 20.  

Magtens Korridorer

Mød et af Danmarks mest populære rockbands, når Magtens Korridorer indtager Horsens Ny Teaters scene lørdag den 2.12 kl. 20.

Mick Øgendal underholder til årets julefrokost

Den ustyrlig morsomme Mick Øgendahl gør årets julefrokost uforglemmelig på Pejsegården den 25.11, 1.12, 2.12, 9.12, 15.12 og 16.12. Efter underholdning og lækker jule buffet spiller det forrygende orkester op til dans.

The White Album

Den hjertevarme trio The White Album formår altid at skabe en sjælfuld stemning krydret med lun fynsk humor til deres koncerter. Oplev dem 08.12 kl. 20 på Horsens Ny teater.

Årets danske julekoncert

Alt det bedste fra julen i smukke toner, glæde og nærvær . . . . . Traditionen tro gæster Jesper Lundgaard Horsens Ny Teater med Årets Danske Julekoncert torsdag den 7.12 kl 20

Årets morsomme Pejseshow

Skønne overraskelser på scenen og super musikalske indslag venter hver fredag og lørdag på Pejsegården i Brædstrup frem til den 18. nov.

Kim Sjøgren and his little mermaid orchestra

Kom i julestemning når Kim Sjøgren and his Little Mermaid Orchestra gæster Horsens Ny Teater den 12.12 kl. 15.

Julevelgørenhedskoncert

Horsens Politiorkesters 30 mand store orkester underholder under ledelse af Knud Albert Jepsen med musik fra musicals, jazz, marcher og naturligvis julens kendte sange på Horsens Ny Teater den 06.12 kl. 19.30

Nytårsfest med et brag

På Pejsegården kan du komme til eksklusiv nytårsfest med underholdning i verdensklasse ved Joakim Knop og Tuva Semmingsen. 

Horsens - en del af Europæisk Kulturhovedstad

Et festfyrværkeri af kulturelle events venter.

Download VisitHorsens app

Download VisitHorsens' gratis app

Tag din turistinformation med i lommen: Find oplysninger om spisesteder, overnatning, aktiviteter og meget mere i VisitHorsens app'en. Download til iPhone og Android.