Det smukkeste stykke af Gudenåen

I Tinnet Krat (syd for Brædstrup) pibler en lille kilde op af jorden. Dette er starten på Danmarks længste vandløb – Gudenåen. Langt det smukkeste stykke løber i den vestlige del af Horsens fra Åstedbro i syd til Mossø i nord.

Lad dig her inspirere til nogle fantastiske oplevelser langs Gudenåen her på siden. Se også VisitGudenaaen.dk for oplevelser på hele strækningen.

For flere oplevelser og udflugtsmål - se oplevelser i naturen!

IN ENGLISH - AUF DEUTSCH

Lad jer friste af de mange lokale specialiteter i Voervadsbro Torvehal eller nyd f.eks. frokosten på Hotel Pejsegården eller Rødspætten - Det lille Røgeri. Der er ligeledes gode muligheder for picnic i laden ved Klostermølle, hvor der er opstillet borde og bænke til fri afbenyttelse. I finder liste med alle de bedste spisesteder i Horsens her! 

Her finder du kort med diverse detaljer langs Gudenåen, cirka afstand, p-pladser, seværdigheder og lignende

Her finder du information om oplevelser hele vejen langs Gudenåen...

Ved Klostermølle og Sukkertoppen løber Gudenåen ud i Jyllands største sø Mossø. Et smukt område med spændende historiefortælling, fugleliv og skønne vandreture.

Besøg Den Genfundne Bro og udforsk samtidig nogle af de andre spændende oplevelser, der venter i området omkring broen. Få inspiration til din tur her.

Del denne side