Inspiration specielt for grupper

Oplev Horsens i fællesskab. Store oplevelser bliver større, når du deler dem med andre. Horsens har god plads til fællesskabet; uanset hvor mange I er og hvad I søger. 

Tag hele gruppen med til Horsens. Vi har masser af gode ideer, der kan give alle en sjov og minderig dag. Fra FÆNGSLET til Industrimuseet, fra Mossø til Endelave. Lad jer inspirere til gode fælles oplevelser her på siden...

Tag f.eks. med ind bag scenen på Horsens Ny Teater, hvor det hele "startede", eller hvad med en rundvisning på FÆNGSLET, og historien om den nye store kultursatsning i Horsens? 

Oplev det unikke Fængselsmuseum i det tidligere Horsens Statsfængsel og få indblik i en lukket verden. Bemærk mulighed for guidet gruppe-rundvisning.

Museerne har altid forskellige spændende udstillinger og mulighed for guidede rundvisninger. Bemærk også de faste rundvisninger på bl.a. Danmarks Industrimuseum og FÆNGSLET. 

Find det I søger her - Vi har samlet de bedste spisesteder og shoppingmuligheder

Køb kortet og få halv pris på udvalgte oplevelser i 7 dage: 30 kr. pr. person

Book overnatning og oplevelser

Glæd dig - Vi går inden længe online med vores nye booking portal, hvor du vil finde tilbud på ophold og oplevelser i Horsens!

Horsens Fjord er sejlerliv, cykelferie, natur, frisk luft, kultur, historie og meget, meget mere. Få inspiration til oplevelser nær fjorden her. 

Play Video

Del denne side