I Horsens har vi gjort det til vores fornemmeste opgave, at skabe rammerne for de bedste oplevelser. Se hvad du kan opleve her....

Vil du have inspiration til din næste cykeltur eller cykelferie? Så lad den nye cykelbog med cykelkort over 18 skønne cykelruter i Østjylland guide dig til gode cykelruter, nye oplevelser og spændende kulturfortællinger.

Broen blev bygget i 1899 over Gudenåen i forbindelse med etableringen af privatbanen fra Horsens til Bryrup. I 1925 blev den 13,4 meter høje stålgitterbro gemt væk i en mægtig dæmning. Den blev genfundet i 2013.

Se de mest populære børneaktiviteter her.

Tag på cykelferie omkring Horsens og Odder og oplev området med alle dine sanser. Du får området helt ind under huden, kommer ned i gear og får en ferie fyldt med sanseindtryk og uforglemmelige oplevelser. Få inspiration til din cykelferie her.

Find det I søger her - Vi har samlet de bedste spisesteder og shoppingmuligheder

Museerne har altid forskellige spændende udstillinger og mulighed for guidede rundvisninger. Bemærk også de faste rundvisninger på bl.a. Danmarks Industrimuseum og FÆNGSLET. 

Vi har samlet det bedste på østkysten, og gjort det nemt for dig at booke oplevelser fra Malling i nord, ud over kyst og hav til Endelave i øst, ned til Vejle fjord i syd og mod vest ved Gudenåen.

Tag din turistinformation med i lommen: Find oplysninger om spisesteder, overnatning, aktiviteter og meget mere i VisitHorsens app'en. Download til iPhone og Android.

Der er masser af sjove større attraktioner tæt på Horsens. Besøg bl.a. Legoland, Djurs Sommerland, Kunstmuseet ARoS, Moesgaard Museum, Økolariet, Labyrinthia og Glud Museum.

Køb kortet og få halv pris på udvalgte oplevelser i 7 dage: 30 kr. pr. person

VIP Partnere

FÆNGSLET - VIP Partner i VisitHorsens          Best Western Jørgensens Hotel         Hou Strandcamping - VIP Partner           Kvickly Odder - VIP Partner