I Horsens har vi gjort det til vores fornemmeste opgave, at skabe rammerne for de bedste oplevelser. Se hvad du kan opleve her....

Hør, se og mærk hvordan vores samfund har udviklet sig. I Fængslet kan du følge en fanges fodspor på egen hånd og på Industrimuseet får du en guidet rundvisning. På det historiske Jørgensens Hotel - i Eydes Kælder vil der være frokost inkl. drikkevarer. Pris inkl. transport 599 kr. Book online på kystlandet.dk

Læs om områdets mange spændende, sjove og hyggelige aktiviteter og arrangementer for børn i alle aldre

Broen blev bygget i 1899 over Gudenåen i forbindelse med etableringen af privatbanen fra Horsens til Bryrup. I 1925 blev den 13,4 meter høje stålgitterbro gemt væk i en mægtig dæmning. Den blev genfundet i 2013.

Vil du have inspiration til din næste cykeltur eller cykelferie? Så lad den nye cykelbog med cykelkort over 18 skønne cykelruter i Østjylland guide dig til gode cykelruter, nye oplevelser og spændende kulturfortællinger.

Tag med rundt til lokale perler, som hylder de danske råvarer og har kvalitet i højsædet. På turen venter en rundvisning i Økologiens Have, besøg hos Fru Møllers Mølleri, vinsmagning hos Brandbygegaard og frokost i den gamle grisestald på Møllegården. Prisen er inkl. transport 549,- Book online på Kystlandet.dk

Find det I søger her - Vi har samlet de bedste spisesteder og shoppingmuligheder

Tag på cykelferie omkring Horsens og Odder og oplev området med alle dine sanser. Du får området helt ind under huden, kommer ned i gear og får en ferie fyldt med sanseindtryk og uforglemmelige oplevelser. Få inspiration til din cykelferie her.

Museerne har altid forskellige spændende udstillinger og mulighed for guidede rundvisninger. Bemærk også de faste rundvisninger på bl.a. Danmarks Industrimuseum og FÆNGSLET. 

Vi har samlet det bedste på østkysten, og gjort det nemt for dig at booke oplevelser fra Malling i nord, ud over kyst og hav til Endelave i øst, ned til Vejle fjord i syd og mod vest ved Gudenåen.

Har du brug for et præcist overblik over Horsens og omegn, kan du downloade det her. På bykortet finder du bl.a. parkering, spise- og overnatningssteder.

Tag din turistinformation med i lommen: Find oplysninger om spisesteder, overnatning, aktiviteter og meget mere i VisitHorsens app'en. Download til iPhone og Android.

Køb kortet og få halv pris på udvalgte oplevelser i 7 dage: 30 kr. pr. person