Broen blev bygget i 1899 over Gudenåen i forbindelse med etableringen af privatbanen fra Horsens til Bryrup. I 1925 blev den 13,4 meter høje stålgitterbro gemt væk i en mægtig dæmning. Den blev genfundet i 2013.

I Horsens har vi gjort det til vores fornemmeste opgave, at skabe rammerne for de bedste oplevelser. Se hvad du kan opleve her....

Vi har samlet det bedste på østkysten, og gjort det nemt for dig at booke oplevelser fra Malling i nord, ud over kyst og hav til Endelave i øst, ned til Vejle fjord i syd og mod vest ved Gudenåen.

Se de mest populære børneaktiviteter her.

Find det I søger her - Vi har samlet de bedste spisesteder og shoppingmuligheder

Museerne har altid forskellige spændende udstillinger og mulighed for guidede rundvisninger. Bemærk også de faste rundvisninger på bl.a. Danmarks Industrimuseum og FÆNGSLET. 

Har du brug for et præcist overblik over Horsens og omegn, kan du downloade det her. På bykortet finder du bl.a. parkering, spise- og overnatningssteder.

Tag din turistinformation med i lommen. Find oplysninger om spisesteder, overnatning, aktiviteter og meget mere. Download til iPhone og Android.